Magazyn AROMAT - premiera numeru 3 (grudzień 2015)
Razem z całą redakcją Magazynu Aromat pragnę Wam przedstawić
nowy numer, już trzeci AROMATU. Pachnie
w nim cynamonem, imbirem i goździkami :)
Tym razem w Aromacie znajdziecie przepisy na nadchodzące święta i Sylwestra. Zaprosimy na Wilię bezglutenową, wegańską i po lubelsku. Jako, że to czas zimowy - mam nadzieję, że w końcu zrobi się zimno i sypnie trochę śniegiem.
Z tej okazji na zimowe poranki znajdziecie kilka propozycji ciepłych i sycących śniadań i rozgrzewających napojów
Nasi goście doradzą Wam jak wybrać odpowiednie wino do świątecznych potraw.
Nasza ekspertka zaprosi do gospodarstwa rybnego oraz poda kilka wspaniałych przepisów na fantastyczne i nietuzinkowe dania z ryb.
Odwiedzić też będziecie mogli za pośrednictwem Aromatu Kraj Deszczu :)
w nim cynamonem, imbirem i goździkami :)
Tym razem w Aromacie znajdziecie przepisy na nadchodzące święta i Sylwestra. Zaprosimy na Wilię bezglutenową, wegańską i po lubelsku. Jako, że to czas zimowy - mam nadzieję, że w końcu zrobi się zimno i sypnie trochę śniegiem.
Z tej okazji na zimowe poranki znajdziecie kilka propozycji ciepłych i sycących śniadań i rozgrzewających napojów
Nasi goście doradzą Wam jak wybrać odpowiednie wino do świątecznych potraw.
Nasza ekspertka zaprosi do gospodarstwa rybnego oraz poda kilka wspaniałych przepisów na fantastyczne i nietuzinkowe dania z ryb.
Odwiedzić też będziecie mogli za pośrednictwem Aromatu Kraj Deszczu :)
Tak! To wszystko, a także wiele innych ciekawych przepisów
i propozycji w trzecim wydaniu Magazynu AROMAT, który na ten świąteczny czas przygotowała i wydała dla Was Lubelska Blogosfera Kulinarna (LBK).
i propozycji w trzecim wydaniu Magazynu AROMAT, który na ten świąteczny czas przygotowała i wydała dla Was Lubelska Blogosfera Kulinarna (LBK).
Zapraszam do lektury
Komentarze
Prześlij komentarz
Możesz skomentować ten post