tag:blogger.com,1999:blog-6374468367017251086.post1882629812859170138..comments2024-03-24T21:12:44.994+01:00Comments on Szkatułka Cook : Pierogi z soczewicą i mięsemSzkatułka Cookhttp://www.blogger.com/profile/09981181450181758733noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6374468367017251086.post-67074731227709493422017-11-30T22:11:21.155+01:002017-11-30T22:11:21.155+01:00Ups, faktycznie zabrakło dokładnej ilości mięsa.
Z...Ups, faktycznie zabrakło dokładnej ilości mięsa.<br />Zwykle gotuję rosół na całym kurczaku, odrobinie indyka, kaczki i wołowiny - to tak ok.1,5kg mięsa.<br />Jednak jak będzie mniej to będzie mniej :) można zmniejszyć ilość soczewicy lub ... jeśli soczewicy będzie zbyt dużo to zrobić pierożki z samej soczewicy z wymieszanej z cebulką bo są równie pyszne.<br />Mam nadzieję, że odpowiedź jest wyczerpująca?<br />Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny bloga <br />Szkatułka Cookhttps://www.blogger.com/profile/09981181450181758733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6374468367017251086.post-59300606068806135882017-11-30T14:06:24.254+01:002017-11-30T14:06:24.254+01:00Jaką ilość mięsa dodać do farszu?
Jaką ilość mięsa dodać do farszu?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6374468367017251086.post-22670206938615160792015-10-22T21:26:04.870+02:002015-10-22T21:26:04.870+02:00Nie obiecuję, że wypróbuję od razu, ale zapamiętam...Nie obiecuję, że wypróbuję od razu, ale zapamiętam sobie na pewno bo sposób wydaje się ciekawy. Dziękuję bardzo za dodanie swojego sposobu ... za podzielenie się wiedzą - to wzbogaca mój blog, ale również wszystkich, którzy zainteresują się tym przepisem. Może też zechcą skorzystać? :)<br />Właśnie zabieram się za ruskie :) więc zmykam ... dziękuję za odwiedziny.Szkatułka Cookhttps://www.blogger.com/profile/09981181450181758733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6374468367017251086.post-83993276344950034172015-10-22T20:43:54.633+02:002015-10-22T20:43:54.633+02:00Moje ulubione. Jednak ja moczę soczewicę, później ...Moje ulubione. Jednak ja moczę soczewicę, później mielę przez maszynkę następnie podsmażam podlegając rosołem. Na koniec mieszam z mięsem ugotowanym zmielonym doprawiaM i gotowe. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6374468367017251086.post-67306736059105573952015-07-13T08:17:06.039+02:002015-07-13T08:17:06.039+02:00fajny przepis na farsz,muszę wypróbować,zwłaszcza ...fajny przepis na farsz,muszę wypróbować,zwłaszcza ,ze uwielbiam soczewicę!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6374468367017251086.post-70268028485811637692015-05-23T12:16:09.863+02:002015-05-23T12:16:09.863+02:00pierozki sa naprawde pyszne - zycze smacznegopierozki sa naprawde pyszne - zycze smacznegoewehttps://www.blogger.com/profile/12352345139587595258noreply@blogger.com