tag:blogger.com,1999:blog-6374468367017251086.post6210358662240850796..comments2024-03-24T21:12:44.994+01:00Comments on Szkatułka Cook : Pospoliciaki … czyli Klopsiki w sosie pomidorowymSzkatułka Cookhttp://www.blogger.com/profile/09981181450181758733noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6374468367017251086.post-19608195507111487232014-07-06T08:40:18.489+02:002014-07-06T08:40:18.489+02:00Dziękuję za komentarz Kopereczku. Zdecydowanie ja ...Dziękuję za komentarz Kopereczku. Zdecydowanie ja też jestem za przyprawami ze słonecznej Prowansji niż z dworcowego baru ... Nie wiem czy pamiętasz te czasy, ale w moim wpisie chyba nie przesadziłam z oceną smaku jaki wtedy serwowano z kotła. Co innego bary mleczne ... och tęsknię za tym prostym i dobrym i tanim jedzeniem. Polacy mieli najlepsze bary mleczne w Europie i chyba nie wiedzieli o tym ... bo zniknęły bezpowrotnie :( Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie, dziękuję raz jeszcze za inspirację.Szkatułka Cookhttps://www.blogger.com/profile/09981181450181758733noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6374468367017251086.post-5710553978958379862014-07-05T09:25:27.588+02:002014-07-05T09:25:27.588+02:00Wyglądają przepysznie...zdecydowanie wolę smaki Pr...Wyglądają przepysznie...zdecydowanie wolę smaki Prowansji od smaku kotła z pieluchami :)Zielony koperek...https://www.blogger.com/profile/02253824960596603974noreply@blogger.com